Ouder en Kind samen koken

Kook samen met je zoon of dochter een 3 gangen menu voor je familie

In de herfstvakantie heeft de Gasfabriek een leuke nieuwe activiteit: samen met je vader of je moeder ga je een 3 gangen diner koken. Onder begeleiding van een kok maak je samen met 1 van je ouders een drie gangen menu. Je bereidt een 3 gangen diner voor 4 personen, na de kookworkshop neem je het voorbereide menu in bakjes mee naar huis en serveer je s’avonds thuis jou 3 gangen diner aan je familie. Mochten opa en oma ook mee willen eten dan is dit mogelijk.

Het thema van de kookworkshop is Italiaans (vegetarisch is mogelijk). De kookworkshop inclusief 3 gangen diner voor 4 personen kost € 70,- Een extra 3 gangen menu koken kost € 7,50 per persoon.

Als voorgerecht worden ravioli’s gemaakt met een lekkere vulling van ricotta, citroen, basilicum en zalm. Bij de vegetarische variant wordt de zalm vervangen door tomaat.

Als hoofdgerecht maken we saltimboca, een gerecht van dubbel geklapt kalfsvlees gevuld met ham en salie. Erbij maken we gevulde courgette en een aardappel hasselback. Voor de vegetariërs maken een gevulde portobello met geitenkaas en pijnboompitten.

Als toetje maken we een traditioneel Italiaans nagerecht; Tiramisu. Wij maken een kindvriendelijke variant van chocolade, banaan en kwark.

Aanmelden voor de workshop kun je hier.