Catering

Een kijkje in de keuken

Eten brengt mensen bij elkaar. Het is dan ook iets waar we veel aandacht aan besteden. Het Zuiveringslokaal beschikt over een grote open keuken en een grote ruimte waar je kan genieten van lunches en diners. Hier worden met regelmaat netwerklunches gehouden, je kan er met je collega’s eten, een feest vieren of bijvoorbeeld een kookworkshop houden met je relaties, vrienden, collega’s. We gebruiken hierbij eerlijke en gezonde producten. Laat je eens inspireren door onderstaande voorbeelden of gun jezelf de ruimte om het zelf in te vullen. Gasfabriek Meppel verzorgt graag voor jou de catering voor elk evenement.

 

Watertanden van de authentieke Italiaanse keuken? In de Gasfabriek Meppel worden met regelmaat kookworkshops gehouden onder leiding van twee Italiaanse dames. Zij leren je de kunst van het maken van pasta, het bereiden van vullingen en het geheim achter de familiaire tafel-taferelen. Honderd procent op zijn Italiaans.

Zelf een netwerklunch organiseren? Dat kan! U zorgt voor de inhoud en de mensen, wij voor een goede, verantwoorde, uitgebreide lunch en bediening. Faciliteiten om te presenteren zijn vanzelfsprekend aanwezig. Als u de sfeer eens wilt proeven meldt u zich dan aan voor een van de lunches die door Gasfabriek Meppel met regelmaat worden gehouden.

Vergaderen met een lunch kan natuurlijk op kleinere en persoonlijke schaal. We hebben twee vergaderkamers die uitkijken op de gracht. Elke ruimte is voorzien van een lange tafel waar ca 8 à 10 mensen aan plaats kunnen nemen. Wij zorgen voor de inwendige mens. Flip-over en videoscherm zijn aanwezig.

VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN

Meld je aan voor een vrijblijvende kennismaking. Wij laten je graag zien hoe gas.tvrij we zijn!


    De heerMevrouw