Kantoorruimte

Gasfabriek van werkwoorden

Bij De Gasfabriek vind je de ideale kantoorruimte voor jouw bedrijf, hier gaan flexibiliteit en groeimogelijkheden hand in hand. Voor de ondernemers die aan het begin van hun avontuur staan of voor hen die al flink aan het groeien zijn, wij bieden ruimtes die perfect passen bij elke behoefte.

Waarom kiezen voor De Gasfabriek?

Flexibiliteit en schaalbaarheid: Elk bedrijf ontwikkelt zich en verandert. Daarom bieden wij flexibele ruimtes die meegroeien met jouw bedrijf.

Inspirerende omgeving: Onze moderne en inspirerende werkruimtes zijn ontworpen om jouw creativiteit en productiviteit te stimuleren. We geloven dat een inspirerende werkomgeving een cruciale rol speelt in het succes van jouw bedrijf.

Uitgebreide voorzieningen: Onze ruimtes zijn voorzien van alle faciliteiten die uw bedrijf nodig heeft voor een productieve werkomgeving, zoals snelle internetverbinding, vergaderruimtes en gemeenschappelijke ruimtes.

Centrale ligging: De locatie aan de Gasgracht 3 ligt in het centrum van Meppel en op 5 minuten loopafstand van het station. Gelegen aan de A32 Heerenveen – Zwolle en de A28 Utrecht – Groningen. Onze locatie is dus goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Bij De Gasfabriek ademen we een energieke en ondernemende sfeer. We streven ernaar om onze gasfabriekers een prettige en inspirerende omgeving te bieden. De ruimtes in De Gasfabriek zijn licht, comfortabel en uitgerust met moderne en duurzame materialen. Het team biedt ondersteuning op maat, afgestemd op de behoeften van het bedrijf. Maak gebruik van de gezamenlijke lunches in het Zuiveringslokaal, waar je kunt netwerken en connecties kunt leggen met andere ondernemers. Ook organiseren we regelmatig evenementen waar je waardevolle kennis en kansen kunt delen met externe professionals en  andere gasfabriekers.

Kies voor De Gasfabriek en creëer, bouw, inspireer en profileer jezelf in jouw eigen kantoorruimte. Bij ons vind je niet alleen een werkplek, maar ook een stimulerende gemeenschap waar je kunt groeien en succes kunt behalen

Ontmoet alle Gasfabriekers

VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN

Meld je aan voor een vrijblijvende kennismaking. Wij laten je graag zien hoe gas.tvrij we zijn!


    De heerMevrouw