Over Ons

Waar je het in elkaar-Fabriekt, wat dan ook

Welkom bij Gasfabriek Meppel, een uniek gebouw dat kantoorruimtes en een evenementenlocatie biedt. Onze oorsprong ligt in het streven om mensen samen te brengen en te inspireren. Gelegen op een perfecte locatie in Meppel, zijn wij er trots op een belangrijke rol te vervullen in het faciliteren van ontmoetingen en het stimuleren van creativiteit.

De Gasfabriek Meppel is ontstaan met als doel energie te geven, en dat streven is nog steeds onze drijfveer. Wij geloven in de kracht van ondernemerschap, de waarde van samenkomen, vieren, vergaderen en netwerken. Ons gebouw fungeert als een inspirerende omgeving waarin mensen elkaar kunnen ontmoeten en waarin ruimte wordt geboden voor persoonlijke groei, zowel op het gebied van vaardigheden als op ondernemerschap gerelateerde thema’s. We moedigen nieuwsgierigheid aan door zinvolle activiteiten en exposities te organiseren die mensen prikkelen en verwonderen.

Of het nu gaat om het vieren van een speciale gelegenheid, het delen van filosofieën, het klankborden en reflecteren met anderen, het vergaren van kennis of het bewonderen van een expositie, bij Gasfabriek Meppel is er altijd ruimte voor nieuwe ervaringen. En als er iets nog niet is, kan het wellicht een prachtige kans zijn om het te realiseren.

Laat je eens informeren over de mogelijkheden die Gasfabriek Meppel je kan bieden.

 

VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN

Meld je aan voor een vrijblijvende kennismaking. Wij laten je graag zien hoe gas.tvrij we zijn!

 


    De heerMevrouw